Două gospodării din Moldoviţa – afectate de un puternic incendiu

Două gospodării din comuna Moldoviţa au fost afectate, sâmbătă dimineaţa, de un puternic incendiu, izbucnit din garajul uneia dintre gospodării.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunţat în jurul orei 4.00 şi au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc şi lucrătorii SVSU Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei cu şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD

Sursa citată menţionează că incendiul a izbucnit din garajul unei gospodării, cauza probabilă fiind de natură electrică.

Flăcările s-au extins la o anexă şi la acoperişul casei de locuit, precum şi la gospodăria învecinată, unde au ars o parte din anexe, etajul şi acoperişul locuinţei, fiind afectată o suprafaţă totală de circa 500 de mp.

Pompierii au reuşit lichidarea incendiului după o intervenţie care a durat mai mult de patru ore. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI