De sub control judiciar, în arest

Un bărbat de 35 de ani din Gura Humorului, care se află sub control judiciar, a fost introdus sâmbătă seara în arest după ce a încercat să fure produse dintr-un magazin din oraş.

Astfel, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată direct de un angajat al magazinului că o persoană a încercat să fure mai multe bunuri.

Poliţiştii au constatat că bărbatul a intrat în magazin, a luat mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice pe care le-a pus într-un coş şi, profitând că la o casă de marcat nu era personal de serviciu, a ieşit pe la această casă de marcat şi s-a îndreptat spre ieşirea din magazin, fără a plăti produsele.

Agentul de securitate l-a observat şi i-a cerut bărbatului să meargă la casa de marcat unde era un vânzător şi să plătească produsele.

Acesta s-a dus la acea casă, a aşezat o parte din produsele din coş pe bandă şi s-a îndreptat în fugă spre un raion din magazin, unde a lăsat produse pe care le avea asupra sa sub o haină, după care a revenit la casa de marcat.

Imediat a abandonat restul produselor la casa de marcat şi s-a îndreptat spre ieşire, unde a fost interceptat de către agentul de securitate, până la sosirea Poliţiei.

Între timp, angajaţii magazinului au sesizat situaţia prin 112, iar o patrulă de ordine publică l-a imobilizat pe bărbat şi l-a dus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii.

Întrucât bărbatul se află sub măsura controlului judiciar în altă cauză penală, s-a dispus reţinerea şi introducerea lui în arestul IPJ Suceava.

În acest caz el este cercetat, pentru „tentativă la furt calificat”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: