Vicepreşedintele PMP Petru Movilă:

Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanţă şi ne vom bate ca acest proiect de infrastructură să prindă contur

Vicepreşedintele PMP Petru Movilă a declarat, sâmbătă, la Gura Humorului, că parlamentari ai PMP au iniţiat legea Autostrăzii Nordului şi chiar dacă Suceava nu are parlamentar, preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, colaborează bine cu parlamentarii partidului.

El a spus că Autostrada Nordului porneşte de la Suceava şi trece prin Vatra Dornei, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare până la Vama Petea şi că a fost iniţiată la solicitarea în special a cetăţenilor din judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud.

Petru Movilă a explicat că acest proiect de lege iniţiat în 2018 a fost votat de Senat şi este acum la Camera Deputaţilor.

„Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanţă. Chiar dacă organizaţia PMP Suceava nu are parlamentari, în colaborare cu alţi colegi parlamentari, noi cei de la PMP am iniţiat acest proiect şi împreună ne vom bate şi vom folosi toate armele instituţionale, legale, ca parlamentari, ca partid pentru ca acest proiect de infrastructură să prindă contur”, a spus Petru Movilă.

Deputatul PMP a subliniat că toţi colegii din judeţele Moldovei au convenit să susţină proiectele de infrastructură ale Moldovei, inclusiv spitalul regional Iaşi, Spitalul Judeţean Suceava cu noile activităţi care urmează să fie făcute.

„Ne batem ca Autostrada Nordului să fie în documentele statului român odată cu adoptarea acestei legi astfel încât să nu mai avem foarte multe evenimente rutiere triste în care şoferi sau pasageri şi-au pierdut viaţa pe drumurile care leagă Suceava de vestul ţării”, a conchis Petru Movilă.

El a arătat că acum „bătaia mare” este pentru Moldova, o regiune care a fost uitată de foarte multe ori, sau mai tot timpul, de guvernările PSD. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: