Box

Pugiliştii suceveni, din nou în arenă

 Sala de box din complexul „Unirea” s-a umplut, din nou, la începutul acestui an. Sportivii de la CSM Suceava antrenaţi de Andu Vornicu au dorit să simtă din nou mirosul sacului de box, au tras pe mâini mănuşile şi au trecut la antrenamente, dorind să fie în formă maximă pentru competiţiile care urmează.

Pugiliştii suceveni au programată prima competiţie din acest an la sfârşitul lunii ianuarie, în Republica Moldova.

„Invitaţia a venit în baza relaţiei bune pe care o am cu antrenorul lotului naţional de box din ţara vecină. Ne vom deplasa cu patru pugilişti, Laurenţiu Ungureanu, Alexandru Condurovici, Fabian şi Antonio Ceotir, urmând să reprezentăm România”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Prima competiţie internă cu participare suceveană va fi Campionatul Naţional de seniori, care se va desfăşura la Iaşi, în intervalul 3-9 februarie.

„Ne vom prezenta la naţionale cu sportivii Radu Semian şi Alexandru Cimpoieş. Sper să avem parte de rezultate remarcabile în 2020 şi de susţinere pentru boxul sucevean”, a mărturisit Andu Vornicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: