Ovidiu Milici:

ALDE Suceava s-a reconstruit de la zero şi a devenit un partid frecventabil

> Avem deja stabiliţi candidaţi în 32 de localităţi din judeţ, a declarat liderul organizaţiei sucevene

Organizaţia Judeţeană Suceava ALDE are stabiliţi deja candidaţi în 32 de localităţi din cele 114 din judeţ, a anunţat, miercuri, liderul ALDE Suceava, Ovidiu Milici.

Milici a spus într-o conferinţă de presă, organizată împreună cu vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian, că organizaţia ALDE Suceava a devenit un partid frecventabil.

„Hemoragia de resursă umană a fost foarte mică faţă de ceea ce se aştepta din partea neprietenilor politici. A fost o hemoragie de resursă umană şi mă refer aici la primarul de Bosanci şi la consilierii care îl mai susţin şi la primarul de la Capu Câmpului, plus apropiaţi şi prieteni ai fostului preşedinte” a spus Milici.

El a arătat că aceste turbulenţe s-au estompat şi că în partid vin oameni de valoare.

„Am intrat în linie dreaptă pentru alegerile din iunie 2020” a spus Milici.

El a menţionat că sunt creionate candidaturi de primari şi liste complete pentru consiliile locale în 32 de localităţi ale judeţului.

Milici a explicat că se pleacă în aceste alegeri de la premise sănătoase, amintind că baza de date a ALDE Suceava a fost furată şi consideră că acest gest a fost benefic, pentru că în reconstrucţia organizaţiei s-a plecat de la zero.

El a spus că în alegerile locale ALDE Suceava îşi propune să meargă pe propriile picioare, deşi conducerea centrală nu a interzis anumite înţelegeri locale punctuale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: