Poliţia caută o adolescentă de 16 ani din Gura Humorului

 Poliţia suceveană desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a Ţurcan Floarea Alina de 16 ani, din oraşul Gura Humorului.

Adolescenta a plecat, în data de 12 ianuarie, de la adresa unde locuieşte fără forme legale (sat Corlata, comuna Berchişeşti, judeţul Suceava), fără a mai reveni până ieri.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate – 60 kg, ochi căprui, ten închis, faţa ovală,  părul lung de culoare brunet.

La data plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră cu cordon, blugi de culoare albastră, încălţată cu pantofi de culoare galbenă şi părul desprins.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI