Mai mulţi câini împuşcaţi lângă localitatea Cornul Luncii

 Asociaţia pentru protecţia animalelor „Casa lui Patrocle” din Suceava anunţă că a mai depistat câini împuşcaţi, lângă localitatea Cornul Luncii.

Informaţiile au apărut în spaţiul public ieri. Potrivit activiştilor pentru protecţia animalelor, câinii împuşcaţi au fost depistaţi la 4 metri de şosea şi la 250 de metri de localitate.

Printre câinii împuşcaţi se numără şi cei care aparţineau unor localnici din Cornul Luncii.

La faţa locului a intervenit şi Poliţia.

Amintim că săptămâna trecută Asociaţia „Casa lui Patrocle” Suceava a găsit cel puţin şase câini împuşcaţi lângă localitatea Arbore. În acest caz, printre ipotezele cercetate de poliţişti se numără şi cea potrivit căreia câinii ar fi fost împuşcaţi de nişte vânători, întrucât cu câteva zile înaintea descoperirii macabre, în zonă a fost organizată o vânătoare de iepuri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

4 Comentarii

  1. Tot mai multe bestii cu chip de om isi arata uraciunea! Fac un apel si la fetile bisericesti ca la sfintele slujbe sa mai aminteasca ca oamenii sa fie toleranti cu tot ce a zamislit Dumneze! poate ei au mai multa putere de convingere! Iar Politia poate da dovada ca isi face datoria, din pacate si acolo mai sunt bestii!

  2. foarte bine..din cauza idiotilor astia care vai doamne iubesc animalele de mor, s-au inmultit aceste creatuiri peste masura , umbla in haite musca pe oricine se plimba seara, se caca peste tot , spurca planeta pe tot intinsul ei. Bineanteles ca si propietarii de caini alte animale cu 2 picioare, ii scot la plimbare , acestia se caca peste tot iar propietarii lor nu curata in urma lor, ca in alte tari civilizate

    • Nu numai aceste „creaituri” s-au înmulțit peste măsură,stimată cucoană,ci și specia dumneavoastră,cea a „oamenilor fagi”,capete de lemn,le-aș zice ,adecă niște pretinși oameni cu capete de fag,turbați din naștere,care trebuie să fie atenți să nu se muște singuri de deget ca să nu dobândească o formă și mai gravă de turbare! Veninoși,cruzi,imbecili,creștini de duminica,carte știu cât să nu dea cu oiștea-n gard sau să poată scrie vb. m. trz. pe mesagerie…Obsesia dumitale este că aceste creaiaturi se cacă peste tot,mai stau ce stau și iar se cacă,inclusiv când le plimbă stăpânii lor…Plus că te mușcă când te plimbi seara,dar pe unde,scuzați,vă plimbați dvs. seara? Si iar se cacă…
      Aș zice că ești cam vacă (bou,dacă ești mascul,cunosc un caz pe str. Zorilor din Suceava…) insă nu vreau să jignesc blândele animale care,ce să-i faci,se cacă și ele însă nu mușcă des,deși nu bag mâna în foc,dumneata chiar pari mușcat(ă) de vacă…

  3. P.S.
    Acuma bag de seamă că sunt „creatuiri”,ele se cacă global,spurcând planeta ,ceea ce face demersul dumitale și mai justificat! Atenție,să nu călcați,pe seară,în produsul respectiv care vă obsedează pozitiv,în folosul speciei umane.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: