Firmă din Stulpicani, administrată de fiul unui consilier de la Garda Forestieră Suceava, care a admis transport repetat de lemne cu acelaşi aviz, verificată de Garda Forestieră

După ce presa suceveană a relatat despre un transport ilegal de lemne depistat de poliţişti sâmbătă, Garada Forestieră Suceava anunţă că, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vor efectua, începând cu data de 16.01.2020, un control privind activitatea desfăşurată de societatea respectivă.

Este vorba despre firma Fenster Dor SRL Stulpicani, administrată de Ionel Nacu, care, potrivit unor surse, este fiul lui Mihai-Mugurel Nacu, consilier în cadrul Gărzii Forestiere Suceava.

Inspectorul-şef al Gărzii Forestiere, Mihai Găşpărel, a anunţat printr-un comunicat de presă emis ieri că instituţia va verifica legalitatea materialelor lemnoase achiziţionate, prelucrate, exploatate şi comercializate de operatorul economic respectiv, inclusiv sursa materialelor lemnoase care au făcut obiectul confiscării despre care am relatat anterior. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: