Crucea Roşie Suceava, bilanţ pentru anul 2019

> Peste 450 de persoane din judeţ au fost ajutate cu alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte

Crucea Roşie Suceava, în parteneriat cu Carrefour Suceava, a derulat şi în anul 2019, pentru al zecelea an consecutiv, proiectul social intitulat „Banca de Alimente”.

Potrivit directorului Crucea Roşie Suceava, Corneliu Dediu, pe parcursul anului 2019 au fost colectate 1150 kg de alimente (384 litri ulei, 743 kg băcănie şi 23 kg conserve), alimente care au fost distribuite în judeţ unui număr de 127 familii, totalizând peste 450 persoane.

Tot în cadrul acestor activităţi sociale, familiile au fost ajutate de Crucea Roşie Suceava cu îmbrăcăminte şi încălţăminte, valoarea totală a proiectului depăşind 15.000 lei.

Proiectul a fost susţinut de peste 60 de voluntari, care s-au implicat atât în campaniile de promovare, cât şi în realizarea şi distribuirea pachetelor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: