„Zilele Eminescu la USV – 2020”

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava anunţă manifestări incluse în cadrul „Zilelor Eminescu la USV – 2020”, desfăşurate sub semnul Zilei Culturii Naţionale. Toate manifestările vor avea loc pe parcursul zilei de miercuri, 15 ianuarie 2020, începând cu ora 9. Printre ele se numără dezbaterea studenţească „170 de ani cu Eminescu” (coordonator: conf. univ. dr. Daniela Petroşel), vernisajul expoziţiilor de carte „Omagiu Poetului” şi filmul documentar „Eminescu, Veronica, Creangă” (1914), moment de muzică şi poezie: „Dor de Eminescu”, la care vor participa elevi, studenţi şi profesori de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), Casa de Cultură a Studenţilor Suceava (Trupa StArt).

Evenimentele sunt organizate cu ajutorul colectivul Bibliotecii USV, alături de profesori şi studenţi de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) şi Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: