PNL Suceava urmează să-şi desemneze candidaţii pentru alegerile locale în urma unor sondaje

> Gheorghe Flutur spune că aceştia vor fi selectaţi în funcţie de „prietenia pe care o au cu locuitorii”

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că liberalii urmează să-şi desemneze candidaţii pentru alegerile locale foarte repede, dar că va trebui ca cei care gestionează PNL şi Guvernul să dea un semnal privind calendarul pentru alegerile anticipate, însă şi dacă primarii vor fi aleşi dintr-un singur tur sau din două tururi de scrutin, iar preşedinţii de consilii judeţene direct sau indirect.

„Suntem în curs cu sondaje de opinie pentru desemnarea candidaţilor în municipii şi oraşe, iar în perioada următoare vom face o analiză şi pe comune” a spus Flutur.

El a arătat că pentru desemnarea candidaţilor contează foarte mult şi „strategia cu care te aşezi la treabă faţă de evoluţia lucrurilor”.

Potrivit lui Flutur, certe pot fi datele pentru alegerile locale, respectiv sfârşitul lunii mai-începutul lunii iunie.

„Trebuie ca în luna martie să stabilim candidaţii” a spus Flutur.

El a arătat că strategia va fi decisă în funcţie de evoluţia lucrurilor în ceea ce priveşte alegerile anticipate şi dacă acestea vor fi odată cu cele locale.

Flutur a spus că pentru desemnarea candidaţilor nu va fi importantă „prietenia unora cu Gheorghe Flutur”, ci vor fi desemnaţi în funcţie de rezultatele sondajelor de opinie, de „prietenia pe care o au cu locuitorii”.

Pentru alegeri parlamentare anticipate, Flutur a spus că… „nu a anticipat” să stabilească lista de candidaţi. „Candidaţi, clienţi se vor găsit întotdeauna” a spus Flutur.

În ceea ce priveşte „viaţa uşoară” din Parlament despre care a vorbit primarul Ion Lungu în recenta sa conferinţă de presă, Flutur a spus că viaţa poate fi uşoară în funcţie de om.

„Depinde de felul omului, de cum ţi-o faci. Pentru mine e uşoară dacă sunt activ şi când am rezervorul cu kerosen plin şi muncesc. Poate pentru alţii e altfel” a spus Flutur.

El a adăugat că şi atunci când a fost în Parlament a avut foarte multe proiecte şi era foarte implicat.

„Nu vreau să fac nicio comparaţie. Pot să vă spun că eu mă simt în arealul meu acolo unde proiectele prind contur, în zona macaralelor. De aceea, macarale, macarale, în acest an în judeţul Suceava” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: