Locuri de muncă pentru studenţii care vor să lucreze în Germania în vacanţa de vară

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care, pe perioada vacanţei de vară, doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei. Conform AJOFM Suceava, este vorba despre minim două luni, în anul 2020, disponibile fiind 30 de posturi. Astfel, în vacanţă, studenţii vor putea lucra domeniile hotelier gastronomic şi fast-food, în sectorul serviciilor, dar şi în cel al producţiei industriale.

Conform instituţiei sucevene pentru ocuparea forţei de muncă, aplicanţii sunt studenţi cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, doritorii trebuind să aibă cunoştinţe bune sau foarte bune de limbă germană. În vederea înregistrării aplicaţiilor, studenţii interesaţi de această oportunitate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava. Înregistrarea studenţilor se va face în perioada 13 ianuarie-14 februarie 2020. Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate tot la AJOFM sau pagina web a Agenţei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: