Volumul deşeurilor colectate în municipiul Suceava a crescut considerabil

În perioada sărbătorilor de iarnă s-au acumulat mai multe deşeuri decât de obicei în municipiul Suceava, potrivit datelor Departamentului de Ecologizare din Primăria Suceava.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a arătat că în luna decembrie a anului 2019 s-au colectat 10.497,60 mc de deşeuri compactate, cu 3,12% mai mult decât în lunile precedente (oct./nov.), în care, în medie, au fost colectaţi 10.169,95 mc.

Comparativ cu luna decembrie a anului 2018, în decembrie 2019 au fost colectate cu 4,42% mai multe deşeuri.

El arată că, de asemenea, procentul per fracţie uscată a crescut considerabil, aproape s-a dublat, ceea ce arată că noul sistem de colectare selectivă dă roade.

„Şi în anul acesta revin cu rugămintea către suceveni de a depozita conform deşeurile şi de a colecta selectiv. Împreună menţinem oraşul curat” a transmis viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a menţionat pentru sucevenii interesaţi că, în această perioadă, are loc ridicarea gratuită a brazilor de lângă punctele de colectare selectivă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: