Prinţii Harry şi William neagă zvonurile privind „atitudinea hărţuitoare” a ducelui de Cambridge faţă de Meghan

Prinţii William şi Harry neagă un articol apărut într-o publicaţie britanică potrivit căruia problemele din familia regală a Marii Britanii ar fi fost generate de „atitudinea hărţuitoare” a ducelui de Cambridge faţă de soţia fratelui mai mic, ducesa Meghan, potrivit CNN. Într-un comunicat comun pentru CNN, purtătorii de cuvânt ai ducilor Harry de Sussex şi William de Cambridge au declarat: „În pofida unor negări clare, un articol fals a apărut într-o publicaţie britanică astăzi (luni, n.r.), speculând în ceea ce priveşte relaţia dintre ducii de Sussex şi de Cambridge”.

Publicaţia britanică The Times of London a scris că ducii de Sussex, Meghan şi Harry, s-au simţit „daţi la o parte” de „atitudinea hărţuitoare” a prinţului William.

Săptămâna trecută, prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, au anunţat că vor renunţa la rangul de membri „seniori” ai familiei regale britanice.

Familia regală a Marii Britanii a anunţat pentru luni o întâlnire pentru a discuta aspectele legate de anunţul ducilor de Sussex, la reşedinţa reginei Elizabeth a II-a din Norfolk, Sandringham. Printre invitaţi se află, potrivit presei britanice, regina Elizabeth a II-a, prinţul moştenitor Charles, prinţul William şi prinţul Harry.

Aceasta este prima întâlnire a familiei regale după anunţul retragerii lui Harry şi Meghan din prim-planul vieţii monarhice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: