Futsal, Campionatul Judeţean

Participare numeroasă şi la ediţia a VI-a

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava a încheiat înscrierile pentru Campionatul Judeţean de Futsal pe care îl va organiza în această iarnă. Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, competiţia din acest an va aduna la start 20 de echipe care se vor lupta pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale ce vor avea loc în sălile de sport din Milişăuţi (26 ianuarie), Bosanci (2 februarie), Gura Humorului (9 februarie), şi Dolhasca (23 februarie).

Primul turneu – Milişăuţi:

Voinţa Zvoriştea

Bucovina Milişăuţi

Concordia Grămeşti

Zimbrul Siret

Viitorul Negostina

Turneul al II-lea – Bosanci:

Viitorul Liteni

Viitorul Vereşti

Sporting Buneşti

Recolta Fântânele

Sporting Arbore

Turneul al III-lea – Gura Humorului:

Academica Gălăneşti

Avântul Frasin

Viitorul Valea Suhei

Sporting Poieni Solca

Victoria Vatra Moldoviţei

Turneul al IV-lea – Dolhasca:

Şomuz II Baia

Moldova Drăguşeni

Siretul Dolhasca

Şomuzul Preuteşti

Juniorul Suceava

Primele două clasate în fiecare turneu zonal se vor califica la turneul final, ce va avea loc la începutul lunii martie în sala din Putna. Bucovina Rădăuţi nu are drept de calificare mai departe.

Pentru a avea drept de joc, echipele trebuie să fie afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF pe anul 2019. Meciurile se vor desfăşura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp. Fiecare formaţie poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor şi un delegat.

Primele cinci ediţii ale Campionatului Judeţean de Futsal au fost câştigate de Bucovina Rădăuţi (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017), Stejarul Cajvana (2018) şi Viitorul Negostina (2019).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: