Muzeul Bucovinei Suceava împlineşte 120 de ani

> Instituţia va organiza un program festiv pentru a marca aniversarea

În luna ianuarie a acestui an, Muzeul Bucovinei din Suceava împlineşte 120 de la înfiinţare. Cu acest prilej vor avea loc o serie de manifestări menite să puncteze existenţa de peste un secol a acestei instituţii de cultură.

Programul evenimentelor, programate pentru 25 ianuarie 2020, include: ora 10, inaugurarea sistemului 3D „Printre dinozauri”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii; ora 15, conferinţă şi lansare de carte Traian Postolache, „Arta memoriei”, prezintă Oliv Mircea, curatorul expoziţiei, sala de conferinţe a Muzeului de Istorie; ora 16, decernarea medaliei aniversare „Muzeul Bucovinei 120”, sala de conferinţe a Muzeului de Istorie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: