Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cuşnir şi Virginel Iordache, măsuraţi de PSD Suceava în sondaj, pentru a desemna candidatul partidului la funcţia de primar al Sucevei

Fostul prefect Mirela Adomnicăi, liderul Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, şi senatorul PSD Virginel Iordache sunt cele trei propuneri avute în vedere de PSD Suceava pentru a candida la funcţia de primar al Sucevei.

Mirela Adomnicăi a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în prezent se lucrează la sondaj.

Ea a arătat că dincolo de propunerile care au ieşit în urma discuţiilor din partid, sondajul va releva ce preferă sucevenii.

„Acest sondaj va determina candidaţii la alegerile locale din acest an” a precizat Adomnicăi.

Ea a menţionat că PSD i-a inclus în sondaj pe Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cuşnir şi senatorul Virginel Iordache.

„Se pune problema de a vedea candidatul cel mai bun în aşa fel încât să fie direct proporţional şi rezultatul la alegerile locale din acest an pentru PSD în Suceava” a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că a constatat că niciun partid nu şi-a anunţat candidaţii.

„Mă uit pe eşichierul politic local şi, în ciuda unor candidaturi certe de până acum, nicio formaţiune politică nu şi-a anunţat în mod cert un candidat pentru alegerile locale. Fiecare încearcă să vadă în funcţie de cum evoluează lucrurile până în iunie fiindcă dinamica de pe scena politică este, de la o săptămână la alta, cu noi provocări” a spus Adomnicăi.

Organizaţia Judeţeană PSD Suceava intenţionează să stabilească până la 1 februarie candidaţii la funcţia de primar în principalele localităţi din judeţul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: