Minifotbal

Cea de-a VIII-a ediţie a Memorialului „Lilioara Grămadă”

A opta ediţie a Memorialului „Lilioara Grămadă” la minifotbal a avut loc în Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, la finalul săptămânii trecute, cu participarea formaţiilor CJA Seniori Suceava, Real CJA Suceava, CJA Fălticeni şi CJA Botoşani. Prin această acţiune, care este organizată anual, cavalerii fluierului din judeţ îi aduc un omagiu Lilioarei Grămadă, cea care timp de aproape doi ani şi jumătate s-a aflat la şefia Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Suceava.

În paralel cu funcţia de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, Lilioara Grămadă a activat şi ca observator de arbitri pentru Liga a III-a, iar în tinereţe a fost jucătoare de fotbal la echipa Zimbrul Suceava şi mai apoi arbitru, ajungând să oficieze până la nivelul eşalonului al treilea. A încetat fulgerător din viaţă la finalul lui 2011, la doar 44 de ani, în urma unui atac cerebral.

Trofeul ediţiei din acest an a ajuns în posesia arbitrilor din Botoşani, următoarele locuri din clasament fiind ocupate de echipele Real CJA Suceava, CJA Fălticeni şi CJA Seniori Suceava.

Premiile individuale puse la bătaie de organizatori le-au revenit botoşăneanului Daniel Lăzăruc, care a fost declarat cel mai bun portar al turneului, lui Andrei Corduneanu, desemnat cel mai tehnic jucător şi lui Daniel Bostan, care a ieşit golgheterul turneului.

Meciurile au fost arbitrate de sucevenii Dumitru Antoniu, Cristi Pădurariu şi de botoşăneanca Iasmina Zepciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: