Locuinţă cuprinsă de flăcări în zorii zilei de duminică

> Când au văzut incendiul, proprietara casei şi fiica acesteia au avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind atacuri de panică

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frumosu, au intervenit duminică, în jurul orei 5.30, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie particulară situată pe raza comunei Frumosu. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, la sosirea echipajelor ardeau acoperişul şi podul casei de locuit, cu pericol de propagare a flăcărilor la întreaga construcţie şi la anexele gospodăreşti. Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei (mamă şi fiică), în vârstă de 85, respectiv 61 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, fiica a necesitat transportul la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigaţii suplimentare.

În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, focul a transformat în scrum acoperişul şi podul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, degradând pereţii interiori şi tavanele, precum şi învelitoarea din tablă a acoperişului pe aproximativ 40 mp. Lupta cu flăcările a durat aproape două ore, cauza probabilă de izbucnire a acestora fiind efectul termic generat de coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI