Coadă de mătură pentru blocarea unei uşi de autobuz în Suceava, oraşul cu diplomă de excelenţă în transport

> Suceava are probabil cel mai ineficient, cel mai piratat şi cel mai învechit transport public local, consideră Dan Ioan Cuşnir

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a criticat, joi, printr-un comunicat de presă, modul în care conducerea Primăriei Suceava se preocupă de transportul public local. El consideră că diploma de excelenţă în transport obţinută recent de primarul Ion Lungu nu are nicio acoperire în realitate unde, o uşă de autobuz este blocată cu o coadă de mătură.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

„O fotografie făcută în data de 8.01.2020 la uşa din mijloc a unui autobuz care efectuează transport public pentru Suceveni, reprezintă o nouă dovadă indubitabilă a faptului că într-adevăr Suceava, administrată în ultimii 16 ani de Lungu şi Harşovschi, se dezvoltă de la fiecare scară de bloc, de la fiecare uşă de autobuz. Aproape că nu ne mai interesează realitatea din stradă, faptul că Suceava are probabil cel mai ineficient, cel mai piratat de către rechini neplătitori de impozite şi cel mai învechit transport public local, suntem bucuroşi că Lungu şi Harşovschi se împăunează cu diploma de Transport Public de Excelenţă 2020 şi aia plătita cu banii publici ai Sucevenilor. În timp ce majoritatea oraşelor civilizate din România au achiziţionat zeci, sute de autobuze moderne, electrice, Lungu şi Harşovschi au achiziţionat un măturoi folosit la blocarea ieşirii de siguranţă a uşii din mijloc a autobuzului şi se acoperă cu diplome inutile şi cu o falsă imagine creată pe reţelele lor de socializare.

Lungu şi Harşovschi, datorită educaţiei îndoielnice şi a parcursului profesional jenant, nu au capacitatea să înţeleagă că Suceava are nevoie de cei doi piloni obligatorii în dezvoltarea unui oraş, Suceava are nevoie de infrastructură şi educaţie, nu de diplome şi de lăudăroşenie specifică oamenilor mici. Suceava are nevoie de ordine şi progres, nu de gargară şi folclor ieftin. Tot ceea ce ne-au prezentat Lungu şi Harşovschi ca fiind realizări de excelenţă (transport public, iluminat public, învăţământ, parcări, fluidizare trafic, problema câinilor vagabonzi, baze sportive etc.) reprezintă de fapt eşecuri lamentabile. De fapt, Lungu şi prinţişorul moştenitor Harşovschi sunt două eşecuri lamentabile care au blocat dezvoltarea Sucevei, fiind interesaţi doar de imaginea şi bunăstarea lor personală în loc să fie interesaţi de creşterea calităţii vieţii Sucevenilor, adică a celor care le plătesc lor salariile nemeritate.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: