BPJ al PSD Suceava:

Candidaţii pentru funcţia de primar în municipii şi cel pentru preşedinţia CJ vor fi desemnaţi până la 1 februarie

PSD Suceava îşi va desemna candidaţii pentru funcţia de primar în municipiile judeţului până în data de 1 februarie, a stabilit, joi, Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava, întrunit la Fălticeni.

Vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizaţiei, ne-a declarat că în cadrul BPJ al PSD Suceava s-a stabilit ca până la 1 februarie să fie stabiliţi candidaţii pentru funcţia de primar în toate municipiile din judeţ.

El a spus că se va încerca, tot până la 1 februarie, să fie desemnaţi toţi candidaţii de primar din localităţile din judeţ.

Rădulescu a menţionat că vor fi făcute mai multe sondaje în baza cărora se vor desemna candidaţii pentru funcţiile de primar, dar că în baza acestor studii sociologice urmează să fie stabilit şi candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Data alegerilor locale nu a fost încă stabilită şi nici nu este încă foarte clar dacă va fi modificată legislaţia astfel încât primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin sau doar într-un singur tur şi nici dacă preşedinţii de consilii judeţene vor fi aleşi uninominal, cum prevede legea în vigoare, sau indirect, cum au fost aleşi în 2016. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: