Amenzi în valoare de zeci de mii de lei date în două zile de controale

> Printre cei sancţionaţi s-au numărat şi aproape 40 de pietoni

La finele săptămânii trecute, pe parcursul a două zile, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava şi ai Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ru-tier, au organizat acţiuni punctuale pe raza municipiului reşedinţă de judeţ pe linia disciplinării pietonilor şi combaterea neacordării de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public prin loc corespunzător.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cu această ocazie au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 30.000 lei. Interesant este că, dintre amenzi, 36 au fost date pietonilor care au încălcat normele rutiere, 13 faţă de conducătorii auto pentru neacordarea priorităţii pietonilor şi 46 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare şi 16 permise de conducere, dintre care 13 pentru neacordarea priorităţii pietonilor şi trei – alte cauze.

Pe parcursul săptămânii trecute, şi Poliţia Oraşului Siret a organizat o acţiune punctuală, cu efective mărite, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă şi asigurarea unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. Cu această ocazie au fost controlate 29 de autovehicule şi au fost legitimate 41 de persoane. La capitolul sancţiuni, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost aplicate 12 amenzi în valoare totală de peste 3.500 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: