Mai mulţi câini împuşcaţi, găsiţi la ieşirea din Arbore

> Asociaţia pentru protecţia animalelor „Casa lui Patrocle” a anunţat Poliţia

Asociaţia pentru protecţia animalelor „Casa lui Patrocle” din Suceava anunţă că a depistat mai mulţi câini împuşcaţi, la ieşirea din localitatea Arbore spre localitatea Clit.

Anunţul a fost făcut miercuri, pe Facebook. Potrivit postării, în total au fost găsite şase cadavre de câini.

„Şase cadavre de câini împuşcaţi, atât am găsit până acum, posibil sa fie mai mulţi, însă se lasă noaptea şi este prea frig să mai orbecăim pe câmp. Suntem cu poliţia, aşteptăm să-şi facă treaba” se arată în postare.

Ieri au început să apară informaţii noi referitoare la cei şase câini găsiţi împuşcaţi la ieşirea din localitatea Arbore

Astfel, s-a aflat că în zona unde au fost găsiţi câinii împuşcaţi s-a organizat, marţi, între orele 8 şi 15, o vânătoare la iepuri. La vânătoare au participat 11 vânători ai Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Suceava. Vânătoarea a fost organizată în fondul cinegetic 42 Arbore.

Surse din anchetă spun că a fost audiat paznicul fondului de vânătoare şi organizatorul vânătorii, care au declarat că vânătoarea la iepuri a fost autorizată şi că ei nu cred că vânătorii ar fi împuşcat câinii.

Cu toate acestea, nu au exclus ca, din greşeală, să fi fost nimeriţi şi câini.

Cele şase leşuri ale câinilor vor fi necropsiate şi se vor extrage alicele care au provocat moartea, iar după analiza balistică se va stabili dacă acestea corespund cu alice folosite de vânători. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Niste bestii de oameni. Si autoritatile cefac, este o lege cu privire la schingiuirea animalelor! Dar si mai grav, au folosit arma intrun loc public!!Educatia este la pamant, asa intelegem cum unii mai regreta vremurile trecute. Am crezut ca EUROPA o sa i civilizeze pe aceste bestii dar ei asa au inteles ca este DEMOCRATIA.

  2. Bestii cu chip de om! Va dati seana ca aceste bestii nu au suflet si asa se poarta si cu oamenii!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: