Bucovina Rădăuţi şi-a schiţat programul pregătirilor de iarnă

Bucovina Rădăuţi şi-a schiţat programul pregătirilor de iarnă

Bucovina Rădăuţi şi-a schiţat în mare parte programul de pregătire pe care îl va urma în pauza competiţională din această iarnă. Astfel, trupa antrenată de Dorin Goian şi Daniel Bălan se va reuni cel mai probabil pe data de 15 ianuarie, reacomodarea la efort urmând să se facă pe plan local. Cea mai grea perioadă a pregătirilor urmează să aibă loc la începutul lunii februarie, când Vitu şi compania intenţionează să efectueze un cantonament montan de zece zile la Suceviţa.

Conducerea clubului rădăuţean a perfectat până acum un singur meci amical, pe data de 28 februarie, în compania colegei de serie FC Botoşani II. În privinţa lotului de jucători, acesta ar putea suferi unele mici modificări în pauza de iarnă.

„Avem oferte pentru doi jucători, dar deocamdată nu a plecat nimeni în mod oficial”, a recunoscut antrenorul Daniel Bălan.

Accidentat chiar în prima etapă a sezonului, portarul Ionuţ Puianu continuă recuperarea. Mai gravă este situaţia atacantului Iulian Ionesi, care este nevoit să se opereze din nou la ligamente.

Clasată la finalul turului pe locul 4 în Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuţi va debuta în sezonul de primăvară pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Huşana Huşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: