Apel umanitar pentru un copil din Gălăneşti care suferă de o formă gravă de scolioză

> Băiatul are nevoie de o operaţie costisitoare, iar familia nu poate suporta cheltuielile

Iliuţ Nicolae Ciprian, elev în clasa a VIII-a la Şcoala “Samson Bodnărescu” din Gălăneşti, suferă de scolioză toraco-lombară idiopatică severă.

Iliuţ este programat în cursul lunii februarie 2020 la operaţie la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, însă costurile operaţiei şi recuperării sunt imposibil de suportat doar de familie, potrivit dirigintelui acestuia, prof. Anton Mihai.

Acestea pot varia între 10 şi 20.000 de euro, în funcţie de costurile recuperării şi procedurilor post-operaţie, a precizat sursa citată.

Astfel, cei care doresc să ajute, o pot face prin intermediul şcolii începând cu semestrul II, la biserica din Gălăneşti (preot paroh Moroşan Ionuţ) sau donând direct în următoarele conturi deschise la CEC Bank, agenţia Rădăuţi, pe numele Iliuţ Grigore: COD IBAN pentru contul în lei: RO61CECESV3008RON0506194; COD IBAN pentru contul în euro: RO15CECEB000B2EUR0854708; cod BIC (pentru donaţii din străinătate): CECEROBUXXX. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: