Angela Zarojanu vizează funcţia de viceprimar al Sucevei pentru a pune în aplicare proiecte pentru generaţia tânără

Am tot respectul şi preţuirea pentru ei şi îmi place să lucrez cu tinerii

Consilierul local PNL Angela Zarojanu a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că şi-ar dori să fie aleasă, după alegerile locale din luna iunie, viceprimar al municipiului Suceava, pentru a pune în aplicare în special proiecte pentru generaţia tânără; dar a menţionat că această dorinţă va putea fi realizată doar în funcţie de rezultatul alegerilor locale.

Angela Zarojanu – care a fost subprefect al judeţului şi a fost şi viceprimar al municipiului Suceava în perioada 2004-2008 – a spus că deşi aparent pare că a ieşit din viaţa politică, ea este tot acolo, dar că şi-a împărţit activitatea între administraţia publică locală, Teatrul „Matei Vişniec” şi activitatea socială.

Ea a apreciat că este un consilier local activ şi cu rezultate foarte bune, că şi-a pus energia şi în sprijinirea activităţii teatrale, fiind în Consiliul de Administraţie al Teatrului Municipal „Matei Vişniec”, care este la început de drum, dar că partea de suflet este cea privind responsabilitatea socială.

„Partea mea de suflet, responsabilitatea socială, ocupă un mare loc” a spus Angela Zarojanu, care a menţionat că va continua această activitate cât va putea de mult.

Angela Zarojanu a mai spus că foarte multă lume se aştepta să fie numită subprefect după ce PNL a preluat guvernarea, mai ales că a mai îndeplinit această funcţie. Dar ea a arătat că are alte planuri şi că îi place foarte mult în administraţia locală, chiar din postura de consilier local, pentru că intră în contact foarte mult cu oamenii şi poate să să-i ajute mai mult.

Ea a precizat că a fost foarte activă în campania din urmă cu 4 ani, că a făcut promisiuni către populaţie şi că ceea ce a promis s-a şi îndeplinit.

„Sunt bucuroasă că nu mi s-a propus postul de subprefect pentru că eram pusă într-o situaţie dificilă, pentru că m-am angajat foarte mult în activitatea din comunitate, în administraţia publică locală, încât mi s-ar fi părut că las aici problemele neterminate şi mă apuc de altceva. Aici am nişte proiecte, am nişte angajamente. Mi-e bine aşa cum este acum şi mă pregătesc pentru alegerile locale” a spus Angela Zarojanu.

Ea a arătat că nu şi-a pus problema să candideze la funcţia de primar – subliniind că actualul primar, Ion Lungu, este cotat foarte bine –, dar că ar ţinti o funcţie de viceprimar.

„Mi-aş dori, vă spun cu toată sinceritatea, să fiu viceprimar. Dar aceasta depinde de rezultatele pe care le vom avea în alegeri, mai exact de numărul de consilieri” a spus Zarojanu.

Ea a apreciat că lista de consilieri locali PNL pentru alegerile locale nu va fi foarte mult schimbată, dar că vor fi totuşi şi nume noi, arătând că mai e nevoie şi de tineri în Consiliul Local.

„Mă interesează foarte mult ce spune generaţia tânără din municipiul Suceava, persoanele între 25 şi 40 de ani şi familiile care au copii, şi mă interesează proiectele care s-au creionat deja în municipiul Suceava. Generaţia tânără trebuie promovată şi ajutată. Am foarte mare încredere în tinerii din municipiul Suceava. Eu, care îi cunosc, vă spun sincer, am tot respectul şi preţuirea pentru ei şi îmi place să lucrez cu tinerii. Mă ajută şi pe mine personal pentru că ştiu exact ce gândesc, ştiu exact ce-şi doresc şi au un gen de energie pozitivă, iar ca să stea în Suceava trebuie să le dăm ceea ce au nevoie” a spus Angela Zarojanu.

Ea a amintit că în anul 2016, când s-a consultat cu generaţia tânără înaintea alegerilor locale, a aflat că nu aveau locuri de agrement unde să meargă cu copiii, iar ca răspuns la această solicitare s-a făcut zona de agrement Tătăraşi şi că acum urmează amenajarea parcului Şipote şi a zonei de agrement pe râul Suceava.

Angela Zarojanu a spus că proiectul zonei de agrement din parcul Şipote a pornit de la cetăţeni şi că s-a conturat o investiţie foarte frumoasă, cu parc de agrement pentru copii, părinţi şi bunici, dar că acolo va fi amenajat şi „Orăşelul copiilor”.

Ea a arătat că primarul Ion Lungu ştie cum să fie realizate aceste proiecte dorite de suceveni şi că este încrezătoare că electoratul îl va vota pe Ion Lungu pentru încă un mandat de primar.

Zarojanu a explicat că proiecte majore ale municipalităţii au ajuns acum la maturitate şi că sunt în implementare.

„Eu cu proiectele astea am pornit în 2016” a spus Angela Zarojanu, care a menţionat că, dacă nu va fi aleasă viceprimar, va fi la fel de activă şi din postura de consilier local.

„Dacă va fi, va fi, dacă nu, voi fi consilier local şi la fel de activă” a conchis Zarojanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: