De astăzi, pe străzile Vasile Bumbac şi Nicolae Bălcescu din Suceava

Parcare cu plată

> Lucian Harşovschi: Încurajăm sucevenii să descarce aplicaţia Suceava Parking

Noi sisteme de parcare cu plată vor intra în vigoare, de azi, în municipiul Suceava, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a amintit că, în baza hotărârii luate de Consiliul Local, sistemul de parcare cu plată va fi introdus şi pe străzile Vasile Bumbac şi Nicolae Bălcescu, începând cu data de 16 decembrie a.c.

Viceprimarul a precizat că în prezent în aceste zone sunt montate cinci parcometre, iar în perioada următoare urmează să fie montate încă două. Tariful de parcare este de 2 lei/oră.

„Încurajăm sucevenii să descarce aplicaţia Suceava Parking, care este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS, cât şi Android. Pentru cei care nu folosesc aplicaţia, plata se poate realiza şi printr-un SMS trimis către numărul de telefon 7442” a informat viceprimarul.

Lucian Harşovschi a reamintit că parcarea în cele două parcări subterane, de pe strada Ana Ipătescu şi Vasile Bumbac, are tariful redus, de 1 leu/oră. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: