10 motive sa aplici pentru cea mai buna oferta de angajări videochat!

Esti in cautarea unui job bine platit? Daca esti o tanara ambitioasa, perseverenta si cu un aspect fizic placut, atunci cea mai buna optiune este sa aplici pentru o oferta de angajari videochat. Te vei bucura de avantaje unice si vei duce o viata buna, in care iti vei putea permite orice iti doresti.

In comparatie cu alte joburi la care se cere experienta, daca vei aplica pentru cea mai buna oferta de angajari videochat, nu te vei confrunta cu aceasta problema.

Trainerii Studio 20 te vor ghida si te vor invata ce trebuie sa faci ca model online. In randurile urmatoare, iti vom prezenta 10 motive pentru care ar trebui sa aplici pentru cea mai buna oferta de angajari videochat:

  1. Venit minim garantat de 5000 de Lei. In primele 3 luni de angajare la Studio 20, vei primi 5000 de Lei lunar, suma care te va ajuta sa te descurci la inceputul carierei in videochat, dar dupa ce vei acumula experienta, vei putea castiga peste 10.000 de dolari lunar. Totul depinde de implicarea de care vei da dovada.
  2. Comision pana la 65% din incasari. Aplica pentru cea mai buna oferta de angajari videochat si vei putea beneficia de urmatoarele bonusuri, pe langa comisionul standard de 50%:

– 2% daca ai lucrat peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

– 5% in cazul in care ai petrecut peste 100 de ore online in acel interval de timp;

– 5% atunci cand obtii un venit total de peste 10.000 de dolari in acea perioada;

– 5% daca implinesti 12 luni de activitate la acest studio de videochat.

  1. Vei face videochat legal. Inca din prima zi de activitate la Studio 20, vei semna un contract legal de artist – interpret. In plus, daca vei aplica pentru aceasta oferta de angajari videochat, vei semna un act aditional la fiecare doua saptamani, in care vei vedea fiecare suma castigata, comisionul tau si fiecare impozit platit.
  2. Vei fi ghidata de un trainer personal. Un specialist in domeniu te va invata in primele 5 zile de activitate ce atitudine trebuie sa adopti in fata camerei video si ce tehnici de seductie sa folosesti pentru a atrage cat mai multi membri.
  3. Promovare. Accepta cea mai buna oferta de angajari videochat, iar studioul te poate ajuta sa devii cunoscuta in acest domeniu. Daca vei decide sa le spui apropiatilor cu ce te ocupi, studioul te va promova si se va asigura ca ai parte de cat mai multa expunere online.
  4. Acces la cursuri gratuite. Aplica pentru cea mai buna oferta de angajari videochat si vei beneficia de cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. Aceste cunostinte te vor ajuta si in viitor. La Studio 20 vei avea parte intotdeauna de atentie maxima si informatii personalizate.
  5. Sprijin financiar pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj. Studioul de videochat te va sustine la inceputul carierei tale si te va ajuta sa iti achizitionezi tot ce ai nevoie pentru a le face o impresie placuta membrilor site-urilor.
  6. Acces la credite fara dobanda. Daca iti doresti sa-ti achizitionezi o locuinta, o masina sau vrei sa iti faci o operatie estetica, vei putea aplica pentru imprumuturi fara dobanda direct de la companie, dupa 6 luni de activitate.
  7. Vei fi model de videochat glamour. Accepta oferta Studio 20 de angajari videochat si nu va trebui sa renunti la haine pentru a avea incasari mari. Interactiunea pe care o vei avea cu admiratorii tai se va baza pe inteligenta si creativitate.
  8. Asigurare medicala si stomatologica privata. Atunci cand vei lucra ca model online la cel mai bun studio de videochat din Romania, te vei bucura de conditii excelente si vei putea avea grija mereu de starea de sanatate.
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: