Senatorul PSD Ioan Stan salută proiectele anunţate de Gheorghe Flutur, Autostrada Nordului şi Autostrada A 7

>…Dar anunţă că dacă se vor dovedi doar declaraţii sforăitoare le va sancţiona > El recunoaşte că sunt probleme cu conducta de gaz spre Vatra Dornei, dar spune că au fost alocate fondurile necesare investiţiei

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se bucură de anunţul făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, privind proiectele de infrastructură rutieră din judeţ, respectiv Autostrada Nordului şi Autostrada A7 Siret – Suceava –Bucureşti

„Ne-a bucurat când am văzut că e vorba şi de trei centuri, la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului, pentru că la Rădăuţi e în construcţie, iar la Fălticeni în proceduri” a spus Stan.

Senatorul social-democrat a adăugat că a înţeles că aceste investiţii se vor face cu fonduri europene.

„Am înţeles că se fac cu bani europeni. Se poate acest lucru, nu contestăm, dar să nu uităm că nu există pe harta României numai Suceava, ci există o întreagă Moldovă, Muntenie, Oltenie, Banat şi întreg Ardealul. Dacă putem să accesăm aceşti bani, noi vom colabora şi vom acorda întreg sprijinul aşa cum am afirmat de mai multe ori” a spus Ioan Stan.

El s-a arătat intrigat că aceste declaraţii seamănă cu cele făcute de liderul liberal sucevean în campaniile electorale din 2016 şi care nu s-au realizat.

„Dacă se vor dovedi doar declaraţii sforăitoare, le vom sancţiona” a spus Ioan Stan.

Când a fost atenţionat că preşedintele Gheorghe Flutur nu ar fi putut pune în aplicare programul electoral din 2016 pentru că PSD şi nu PNL a câştigat alegerile, Ioan Stan a arătat că Gheorghe Flutur ar fi trebuit să se ocupe de drumurile judeţene şi nu de cele naţionale şi că nu s-ar fi ajuns ca în gropi din drumuri judeţene să se planteze flori.

Senatorul Ioan Stan a subliniat că nu Consiliul Judeţean Suceava se ocupă de drumurile naţionale, ci Guvernul, şi s-a întrebat de ce şeful CNAIR a venit să discute cu preşedintele CJ Suceava despre investiţiile în infrastructura de drumuri de interes naţional.

Totodată, liderul PSD Sceava a recunoscut că problematica proiectului aducţiunii de gaz natural spre Vatra Dornei nu a fost finalizată, dar a subliniat că au fost alocate fondurile necesare proiectului.

„Această poveste a avut un epilog bun pentru că în bugetul Transgaz se află suma pe care a alimentat-o Ministerul Economiei” a spus Stan.

El a apreciat că în guvernarea PSD ministerele Agriculturii, Economiei şi Mediului au dat tot sprijinul „ca să nu fie nicio poveste” şi a transmis că îi roagă pe reprezentanţii liberali să continue ceea ce a făcut Guvernul PSD. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: