Prin programul „Crăciun în Bucovina”

Concerte de colinde, datini şi obiceiuri de iarnă

Numeroase concerte de colinde, datini şi obiceiuri de iarnă vor avea loc în perioada următoare atât în municipiul Suceava, cât şi în celelalte localităţi ale judeţului, în cadrul programului „Crăciun în Bucovina”, promovat de Consiliul Judeţean Suceava.

Între manifestări sunt incluse şi Sărbătoarea Minorităţilor care se va desfăşura în 19 decembrie în Piaţa Centrală a municipiului Suceava, dar şi Festivalul Internaţional al Obiceiurilor de Iarnă, care se va desfăşura în 27 decembrie în municipiul Suceava, fiind precedat de o paradă a trupelor de colindători.

Programul „Crăciun în Bucovina” se va încheia în data de 13 ianuarie, cu Festivalul Obiceiurilor de Iarnă pe Stil Vechi de la Drăguşeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: