Preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, recunoaşte că partidul a făcut o nominalizare pentru funcţia de subprefect de Suceava

…dar nu ştie dacă şi când va fi făcută numirea

Preşedintele PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, a recunoscut în premieră, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că organizaţia PMP Suceava a făcut o nominalizare pentru o funcţie de subprefect de Suceava, aceasta fiind Laura Moraru, care are „un CV impresionant”.

Andronache a spus că, din câte ştie, pentru subprefect de Suceava sunt două propuneri din PNL, una din PMP şi una din ALDE, fiind posibilă menţinerea actualului subprefect Silvia Boliacu.

„N-am spus până acum, s-a auzit tot pe surse că PMP ar fi nominalizat un subprefect de Suceava. Este adevărat. Confirm în premieră, dar aşteptăm să vedem cum se mişcă lucrurile în continuare” a spus Andronache.

El a spus că nominalizarea făcută de PMP este una dintre cele mai bune, pentru că persoana propusă nu a făcut şi nu va face politică şi are un CV impresionant.

Liderul PMP Suceava a menţionat că pe Laura Moraru o ştie de mult timp şi că aceasta nu-şi doreşte să facă politică pentru că nu e atrasă de politică, dar că este calificată pentru o funcţie de subprefect.

„Nu ştiu câţi s-ar putea lăuda cu aşa ceva. E licenţiată în drept. A doua facultate e de limbi străine, ştie la perfecţie trei limbi străine, iar alte două la nivel de citit-scris şi e traducător autorizat, e expert în achiziţii, expert în consultanţă pe fonduri europene şi a implementat multe proiecte cu fonduri europene. A lucrat mult şi în Bucureşti şi are şi experienţă în administraţie publică” a spus Andronache.

El nu ştie dacă şi când va fi făcută numirea.

„Din ceea ce ştiu din PMP s-a negociat la nivel naţional un număr de 20 de subprefecţi. Noi nu suntem la guvernare, nu ţinem neapărat de aceste posturi. Practic, susţinând guvernul, conducerea PNL ne-a cerut şi nouă specialişti. Dacă au nevoie, noi cu drag îi punem la dispoziţie” a spus Marian Andronache.

El a subliniat că guvernarea e PNL, iar guvernul e monocolor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: