Lansare de carte şi sesiune de autografe la USV

„Ne facem bine !”

Editura Humanitas şi Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava organizează luni, 16 decembrie, de la ora 18, în Auditorium „Joseph Schmidt”, o întâlnire cu Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Cristian Leonte. Întâlnirea este prilejuită de lansarea volumului „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute şi vorbite la «România, te iubesc!»”, bestseller Humanitas la „Gaudeamus 2019”.

Potrivit autorilor, volumul este închinat oamenilor care împing lucrurile înainte, „celor care luptă să schimbe lucruri ce se încăpăţânează să rămână neschimbate”. Volumul cuprinde texte de Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi un cuvânt înainte de Cristian Leonte.

„Este o carte pe care o deschidem cu optimism, ne-o dorim inspiraţie pentru cei care îşi doresc să facă binele şi model tuturor celor care văd prea multe tonuri închise în viitorul României. Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărţi. Oameni care s-au ridicat deasupra propriei condiţii, unii deasupra vremurilor, şi şi-au dus tot mai sus visul, familia, comunitatea. Ei şi ele au harul de a-i ajuta pe alţii – în suferinţă sau în nevoie –, au darul şi norocul să devină lideri în munca lor. Este un semn de mulţumire, şi în acelaşi timp îndemn pentru veşnicii pesimişti sau demotivaţi. Oamenii acestei cărţi merg într-o direcţie pe care noi o credem din suflet bună de urmat, toţi cei care avem speranţă şi muncim ca să ne facem bine” reliefează Cristian Leonte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: