Fotbal, Cupa României - faza judeţeană

Comisia de Disciplină a AJF Suceava a decis ca LPS Suceava să continue competiţia

Deznodământul partidei dintre Bradul Vama şi Liceul cu Program Sportiv Suceava, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, a fost decis de către Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Meciul disputat pe data de 1 decembrie, la Vama, a fost foarte tensionat şi a fost întrerupt în minutul 37 de centralul Florin Blanariu, din Suceava, la scorul de 1-0 în favoarea grupării vizitatoare, într-un moment în care formaţia gazdă evolua deja în triplă inferioritate numerică. Judecând cele întâmplate, membrii comisiei au decis să omologheze partida cu scorul de 3-0 în favoarea echipei LPS Suceava. De asemenea, au fost penalizaţi şi patru dintre fotbaliştii echipei Bradul Vama, care au avut un comportament nesportiv, după cum urmează: Ionuţ Dorel Manole – 5 etape de suspendare şi 700 lei amendă, Anghel Gavril Bercea – 5 etape de suspendare şi 600 lei amendă, Constantin Bercea – două etape de suspendare şi 150 lei amendă şi Răzvan Bercea – o etapă de suspendare şi 30 lei amendă. De asemenea, clubul Bradul Vama s-a ales şi cu o penalitate de 300 de lei, pentru proasta organizare a partidei.

„Consider că asemenea incidente trebuie pedepsite şi nu au ce căuta pe un teren de fotbal. Consider că arbitrul a luat cea mai potrivită decizie, aceea de a întrerupe partida, pentru că spiritele erau foarte încinse, fotbaliştii gazdă erau deosebit de violenţi verbal, iar situaţia putea degenera. Sper ca cei implicaţi să fi tras învăţămintele de rigoare după decizia luată de către Comisia de Disciplină”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Aşadar, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava a acces în semifinalele Cupei României, în această fază a competiţiei mai calificându-se formaţiile ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele şi Juniorul Suceava.

Partidele din penultimul act se vor desfăşura în primăvara anului viitor, în sistem tur – retur, iar marea finală va avea loc, ca de obicei, pe stadionul „Areni”, în luna iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: