Semnal

40 de apartamente rămase fără apă din cauza unor datornici

De la Câmpulung Moldovenesc suntem informaţi despre „situaţia inumană” în care se află locatarii din 40 de apartamente ale blocului G 100 din strada Molidului nr. 6.

Aflăm că ACET a sistat furnizarea apei potabile pe o perioadă nedeterminată, „din cauza datoriilor acumulate de unii proprietari”. În mesajul său către cotidianul „Crai nou”, Gabriela Gugleş ne precizează că respectivele datorii s-au acumulat „în ani de zile, din cauză că asociaţia de locatari (…) nu a reuşit să gestioneze la timp situaţia celor restanţi, în sensul găsirii unor soluţii – „unde este cazul, cu sechestrul pe imobile şi bunuri, popriri de salarii, pensii sau ajutor social”. Astfel s-a ajuns ca şi locatarii cu plăţile la zi să fie sancţionaţi – prin privarea de apă – de furnizor. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: