Reprezentanţii Institutului Francez din Iaşi, la Suceava

> În această seară, lecturi de poezie, acompaniate de interpretări la pian, în incinta teatrului sucevean

Institutul Francez din Iaşi invită publicul sucevean la o seară de poezie şi muzică, în incinta Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava.

Mai exact, miercuri, 11 decembrie a.c., de la ora 17, spaţiul ospitalier al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava va fi rezervat poeziei.

Cécile Ouhmani, poetă a cărei inspiraţie îşi trage seva din mai multe spaţii culturale, şi Muriel Augry-Merlino, îndrăgostită de literatură, dar şi directoare a Institutului Francez din Iaşi, vor propune publicului sucevean lecturi potenţate de interpretările la pian ale lui Johannes Onesciuc.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Teatrul Municipal „Matei Vişniec”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: