Proiect caritabil

„Moş Crăciun joacă baschet”

Clubul de baschet ACS Phoenix Suceava va organiza, în perioada 21-22 decembrie 2019, a patra ediţie a proiectului cu scop caritabil „Moş Crăciun joacă baschet”. La acţiune, ce se va desfăşura în Sala Sporturilor Dumbrăveni, aproximativ 300 de copii, cu vârste între 6 şi 16 ani, vor participa la o competiţie sportivă şi vor avea diverse surprize pentru cei ce vor fi prezenţi în tribune.

În sala de sport se va realiza un loc special amenajat pentru donaţii, potenţialilor spectatori organizatorii solicitându-le o donaţie, cât de mică, ce poate consta în haine, jucării, alimente, bani etc. Donaţiile vor merge către familia Filote, din comuna Dumbrăveni, cu 3 copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, care duc o viaţă foarte grea. Conform unui comunicat al clubului sportiv, membrii familiei amintite „locuiesc într-o casă ce stă să cadă, copiii nu au parte de jucării, rechizite şcolare, haine şi cele necesare pentru a duce un trai decent. Pe cele două fetiţe de 9 şi 10 ani le-am găsit pe drum, cu nişte şlapi în picioare şi cu şosetele rupte. Au zis că nu îşi permit o pereche de încălţări de iarnă, aşa că merg şi ele cu ce au”.

„Sărbătoarea Naşterii Domnului se apropie, colindele încep să se audă de peste tot, mirosul cozonacilor ne înconjoară, iar copiii se bucură de cadouri în sânul familiei. Totuşi sunt copii ce nu au parte de toate aceste lucruri minunate sau părinţi ce nu pot să le ofere. Aşa cum ne-am obişnuit, şi în acest an, Clubul Phoenix Suceava va colabora cu Moş Crăciun, iar sportivii clubului vor deveni pentru două zile spiriduşii moşului. Aceştia vor realiza un spectacol inedit pentru pasionaţii de sport şi îşi vor etala calităţile sportive pe teren pentru toţi cei ce doresc sa treacă pragul moşului. Dacă eşti pasionat de sport şi vrei să iei parte la cel mai frumos spectacol sportiv de caritate din judeţul Suceava sau pur şi simplu vrei să ajuţi, te aşteptăm alături de Moş Crăciun şi spiriduşii săi. În fiecare an încercăm prin acest proiect să îi ajutăm pe cei ce chiar au nevoie de acest lucru. Această familie ne-a impresionat foarte mult şi de aceea am decis să facem ceva pentru ei în acest an. Sper să reuşim să le aducem bucurie cu ocazia sărbătorilor, să le cumpărăm încălţăminte de iarnă şi să le aducem copiilor un lucru la care au visat până acum – jucării”, a declarat Andrei Tiperciuc, preşedintele Clubului Phoenix Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: