Pentru a putea acţiona în timp scurt dacă vor fi semnalate probleme...

ISU Suceava va fi informat despre acţiunile de dezinsecţie sau deratizare

ISU Suceava va fi informat despre acţiunile de dezinsecţie sau deratizare, pentru a ca echipe de intervenţie să ajungă în timp scurt în zona respectivă dacă vor exista anumite probleme, a anunţat, luni, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

Prefectul a dispus ca cei 56 de operatori autorizaţi din judeţ pe acest gen de lucrări să fie informaţi ca, anterior executării lucrărilor de dezinsecţie/deratizare, să notifice ISU Suceava, astfel încât relaţionarea într-o posibilă situaţie similară cu cea survenită recent să fie mult mai facilă.

Prefectul a declarat pentru News Bucovina că în cazul de sâmbătă – când două persoane, soţ şi soţie, au reclamat stări de rău după o acţiune dezinsecţie într-un bloc de locuinţe – firma care a executat lucrarea fusese verificată cu o săptămână înainte şi că substanţele folosite erau dintre cele autorizate pentru astfel de acţiuni. Urmează ca DSP Suceava să finalizeze analiza toxicologică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: