Vineri, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni

Biblioteca „I.G. Sbiera” din Suceava invită publicul sucevean la manifestarea „Cartea la ceas aniversar” – Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni (SSB) pentru carte publicată în anul 2018.

Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie, de la ora 11, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul evenimentului, participanţii vor avea posibilitatea să asiste la o serie de momente muzical-artistice în interpretarea unor elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Programul artistic este coordonat de directoarea adjunctă a instituţiei de învăţământ, prof. Elena Istrate.

De asemenea, va fi lansat cel mai recent număr al revistei „Bucovina literară”, ultimul din acest an.

Gala Premiilor SSB va fi prezentată de Alexandru Ovidiu Vintilă, preşedintele SSB.

Organizatorii îşi doresc astfel să marcheze, printr-o manifestare emblematică pentru lumea scriitoricească din Bucovina, Anul Cărţii în România.

Juriul a fost format din: Mircea A. Diaconu (preşedinte), monahia Elena Simionovici, Isabel Vintilă, L.D. Clement şi Alexandru Ovidiu Vintilă.

Evenimentul este organizat de Societatea Scriitorilor Bucovineni, în parteneriat cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Alexandria Librării, sub egida Consiliului Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: