Amplă campanie pentru combaterea delictelor silvice

De altfel, în perioada 3 – 9 decembrie, lucrătorii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cooperare cu specialiştii silvici delegaţi ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi ai Direcţiei Silvice Suceava au organizat acţiuni punctuale pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării şi prelucrării masei lemnoase.

În cadrul acţiunii au fost efectuate nu mai puţin de 40 de controale şi aplicate 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 57.850 lei. De asemenea, s-au confiscat 215,28 mc de material lemnos, în valoare de peste 103.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: