Teatrul de Artă Bucureşti vine la Suceava cu spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei”

 Duminică, 15 decembrie, ora 19, Teatrul de Artă Bucureşti aşteaptă publicul sucevean la ediţia aniversară, de 10 ani, a spectacolului „Un bărbat şi mai multe femei” de Leonid Zorin, care va avea loc la Sala Mare a Teatrului Municipal „Matei Vişniec”.

Spectacolul – o comedie explozivă, ce are la bază textul plin de umor al celebrului dramaturg rus – este proaspăt întors de la Bruxelles unde, pe 31 octombrie 2019, a ridicat în aplauze publicul de la Teatrul Moliere, în cadrul Maratonului Românesc de Comedie organizat de Teatrul de Artă Bucureşti.

În toamna anului 2018, „Un bărbat şi mai multe femei” a obţinut Premiul pentru cel mai bun spectacol şi Premiul pentru cea mai bună actriţă, la Comic 7B – Festival Internaţional de Teatru Independent de Comedie.

„Paula Chirilă şi George Constantinescu sunt senzaţionali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră şi jumătate, cel puţin şapte roluri de femei,” susţine Roxana Farca.

Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, actriţă de teatru şi film, cunoscută publicului atât de pe scenă, din spectacole precum „Dragoste în patru tablouri”, la Teatrul Nottara, „Romeo şi Julieta, Old Love”, la Teatrul Alexandru Davila, cât şi din producţii TV precum Divertis, „Te cunosc de undeva”, „Mireasă pentru fiul meu“ etc. Paula Chirilă a obţinut Premiul pentru Cea mai bună actriţă, la Comic 7B, Festival de Comedie (2018), pentru rolul din spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei” şi Premiul pentru Cea mai bună actriţă de comedie la Festivalul Internaţional de Teatru şi Film Hyperion, pentru rolul din scurtmetrajul „Nunta”.

Bărbatul este braşoveanul George Constantinescu, tânărul fondator şi director al Teatrului de Artă Bucureşti, actor cu peste 25 de roluri în teatru şi 10 roluri în film, câştigător a nu mai puţin de trei premii pentru Cel mai bun actor la festivaluri naţionale de teatru, între care unul pentru Cel mai bun actor, la Comic 7B – Festival Internaţional de Teatru Independent de Comedie. În film, cele mai recente producţii în care poate fi văzut sunt „Dezertorul” şi „Apostolul Bologa” la TVR, şi comedia „6,9 grade pe scara Richter”, a regizorului Nae Caranfil.

În prezent, a încheiat filmările la o nouă producţie a lui Daniel Sandu, regizorul filmului Un pas în urma serafimilor.

Spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei” a fost invitat şi s-a jucat la Bruxelles – Belgia, Köln – Germania, cu sprijinul Centrului Cultural Român Köln, Piteşti, Lugoj, Satu Mare, iar turneul aniversar din acest an cuprinde oraşele: Bârlad, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău şi Suceava.

Bilete pentru reprezentaţia aniversară „Un bărbat şi mai multe femei”, din 15 decembrie, ora 19, se pot achiziţiona din reţeaua MyStage.ro şi de la casa de bilete a Teatrului „Matei Vişniec”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: