Fotbal judeţean, Cupa României

Meciurile din cadrul sferturilor de finală, ultimele din acest an

La sfârşitul săptămânii trecute, odată cu disputarea partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, s-a tras cortina peste sezonul oficial de toamnă în fotbalul judeţean. În lupta pentru cele patru locuri din semifinale s-au aflat şapte formaţii de Liga a IV-a, este vorba de ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Şomuzul Preuteşti, Recolta Fântânele, FC Pojorâta, LPS Suceava, Sporting Poieni Solca şi Juniorul Suceava, şi una din eşalonul al cincilea, Bradul Vama. Cel mai încins a fost duelul dintre Bradul Vama şi LPS Suceava. De altfel, din cauza comportamentului nesportiv al fotbaliştilor echipei gazdă, partida a fost întreruptă încă din minutul 37, la scorul de 1-0 în favoarea formaţiei vizitatoare, moment în care gruparea din Vama avea deja doi jucători eliminaţi. Conform regulamentului, deznodământul acestei partide va fi stabilit de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Într-un alt joc, Juniorul Suceava s-a impus cu 1-0 la Poieni Solca, cu ajutorul golului marcat de către Alexandru Negrea, din lovitură liberă.

Semifinalele se vor desfăşura în primăvara anului viitor, în sistem tur – retur, iar marea finală va avea loc, ca de obicei, pe stadionul Areni, în luna iunie.

Rezultatele complete înregistrate în sferturile de finală ale Cupei României:

ASA Rarău C-lung Mold. – Şomuzul Preuteşti        1-0

Recolta Fântânele – FC Pojorâta                         3-2

Sporting Poieni Solca – Juniorul Suceava   0-1

Bradul Vama – LPS Suceava (întrerupt)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI