Şcoala militară de subofiţeri de jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, ceremonia de absolvire şi avansare în gradul de sergent major a absolvenţilor din promoţia februarie – noiembrie 2019

 Vineri, 29 noiembrie, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major celor 345 de absolvenţi din promoţia februarie – noiembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. Potrivit unui comunicat al instituţiei, festivitatea a debutat cu prezentarea onorului colonelului Daniel Badea, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, şi salutul tinerei generaţii de subofiţeri jandarmi. A urmat alocuţiunea domnului colonel Ionel Postelnicu, comandantul şcolii, şi rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.

După acest moment, s-a dat citire ordinului de acordare a gradului de sergent major promoţiei februarie – noiembrie 2019, precum şi a celui al inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

În continuare, au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură, respectiv sergent major Ţabrean Rareş-Petru, sergent major Macovei Florin, sergent major Jardă Alexandru-Gabriel şi a luat cuvântul şeful promoţiei februarie – noiembrie 2019, sergent major Ţabrean Rareş (media 9,58).

Sursa citată mai menţionează că din rândul oficialităţilor participante la activitate au rostit alocuţiuni Ghioca Mugurel – subinspector de poliţie, deputatul Rădulescu Alexandru din partea Parlamentului României, Marin Gheorghe Niţă – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi Bulaicon Constantin – viceprimarul mun. Fălticeni.

După discursul lui Daniel Badea, a urmat defilarea absolvenţilor în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

Totodată, comunicatul precizează că în data de 26 noiembrie în cadrul Şcolii Militare a avut loc repartiţia absolvenţilor din promoţia februarie – noiembrie 2019 în unităţile Jandarmeriei Române, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu data de 02 decembrie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: