La Liceul Tehnologic „Ştefan Tomşa” Solca

„Săptămâna educaţiei globale”

În săptămâna 18-22 noiembrie a.c., la Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” Solca s-a desfăşurat proiectul educaţional „Săptămâna educaţiei globale”, cu tema „Schimbările climatice”. În proiect au fost implicaţi elevii claselor a V-a şi a IX-a B, coordonaţi de prof. Ana Maria Heciu, şi elevii clasei a X-a A, împreună cu prof. Mihaela Lău-Andrieş. Activităţile desfăşurate au fost diverse: concurs de desene, referate şi realizarea de afişe, vizionare de filme, toate cu referire la tema „Schimbările climatice”.

Proiectul îşi propune să conştientizeze elevii că odată cu evoluţia societăţii omeneşti au început să apară modificări climatice, la început nesemnificative, apoi din ce în ce mai mari, iar aceste schimbări afectează calitatea vieţii şi siguranţa oamenilor. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: