În primele 9 luni ale anului, în judeţul Suceava

Peste 350.000 de turişti

Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava a anunţat că în judeţul Suceava creşterea numărului de turişti este de peste 10% în acest an faţă de anul trecut.

Astfel, conform datelor operative, în perioada 1.01 – 30.09.2019, în structurile de primire turistică din judeţ, aflate în observare statistică, au fost înregistrate 357.984 sosiri, cu 10,5% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Sursa citată arată că indicele de utilizare netă a locurilor de cazare înregistrat de structurile de primire turistică din judeţ în perioada 1.01 – 30.09.2019 a fost 33,2%, mai mare cu 3% faţă de indicele înregistrat în perioada similară din anul 2018. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: