Fălticenenii, rezultate foarte bune la Turneul Campionilor 2019

La Braşov, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, s-a desfăşurat Turneul Campionilor 2019 – Tenis 10 FRT, competiţie care a reunit peste 150 de copii de la aproape toate cluburile de tenis juvenil din ţară, cu rezultate foarte bune în turneele naţionale. Deschiderea competiţiei a avut loc vineri, 29 noiembrie, ocazie cu care jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig a făcut schimburi de mingi cu toţi participanţii la turneu pe un teren de tenis amenajat în incinta mall-ului unde a avut loc festivitatea, iar din partea Simonei Halep, fiecare mic tenismen a primit câte un tricou cu fotografia jucătoarei şi o şapcă.

Meciurile la nivelurile roşu (vârsta 8 ani şi sub) şi portocaliu (vârsta 9 ani şi sub), categorii de vârstă la care au concurat micii jucători din urbea de pe Şomuz s-au impus, au început sâmbătă, 30 noiembrie la Baza sportivă Tenis Arena şi la Baza sportivă Dinamo Braşov. Delegaţia Clubului „Nada Florilor” Fălticeni a fost cea mai numeroasă, fiind formată din 23 de sportivi cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani. Fălticenenii au atras atenţia publicului, antrenorilor şi arbitrilor prin echipamentul purtat de jucători, echipament primit cadou de la firma Romfour, dar şi prin prestaţia foarte bună de pe teren, obţinând titlurile de campioni ai României la categoriile de joc roşu şi portocaliu.

La Nivelul Roşu Starter, echipa „Lupilor”, formată din Ionel Lupu, Alexie Maftei, David Radion, a ocupat locul 1, echipa „Zimbrilor” formată din Alexandru Lazniuc, Nicolas Solcanu, Emanuel Benea a ocupat locul 2, iar a treia reprezentantă a urbei de pe Şomuz la această categorie, „Fluturaşii mov”, formată din Amalia Pintilii, Bianca Sosoi, Maria Crâşmariu, s-a clasat pe locul 4.

La Nivelul Roşu Chalanger Denis Filipciuc a ocupat locul 1, Cristian Samachişe – locul 2, Daniel Mitocaru – locul 3, Natalia Brăneanu – locul 4.

La Nivelul Portocaliu Starter, echipa „Şoimilor”, formată din Iasmina Coman, Sara Stan, Luca Vasiliu, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, iar echipa „Delfinilor”, formată din Anisia Maftei, Teodora Ursaciuc, Matei Pîrlac, a ocupat locul 4.

La Nivelul Portocaliu Chalanger, fălticeneanul Cristian Aciubotăriţei a ocupat locul 1.

„A fost un turneu foarte bine organizat de Federaţia Română de Tenis, unde copiii noştri au avut ocazia să demonstreze că rezultatele excelente obţinute în timpul anului nu au fost întâmplătoare. Aceşti minunaţi copii au muncit foarte mult la antrenamente şi au avut sprijinul autorităţilor locale, al firmelor Romfour şi Raitar, Andreea şi Andi Stan şi Florea Grigore fiind oameni care iubesc sportul şi care ne sunt de mare ajutor când avem nevoie. Mulţumesc sponsorilor, părinţilor şi copiilor pentru sprijinul acordat astfel încât Clubul Nada Florilor să ajungă pe locul I pe ţară”, a precizat antrenorul secţiei de tenis de câmp pentru copii, Marcel Dascălu.

Pe 21 decembrie, se va desfăşura ultimul turneu din acest an desfăşurat la Fălticeni sub egida FRT, ocazie cu care Moş Crăciun îi va premia pe micii tenismeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: