Expoziţie interactivă pentru copii

„Eroii în pijama”

Până pe 5 decembrie, personajele din seria de desene animate „Eroii în pijama” îi aşteaptă pe cei mici la Shopping City Suceava, într-o expoziţie interactivă unică, plină de aventuri şi multe misiuni distractive.

Odată familiarizaţi cu povestea personajelor, la sediul „Eroilor în pijama”, cei mici vor pătrunde în zona Parkour, cea mai provocatoare şi interesantă zonă, unde se vor putea antrena pentru misiuni. Parcurgând diverse trasee, printre care cel de căţărare, coborâre pe frânghii şi trecerea prin tunel, micii eroi pot vedea cum arată o noapte din viaţa personajelor. Mai mult decât atât, participanţii vor avea ocazia să poarte masca personajului preferat şi să vadă cum arată costumul acestuia. Zona atelierului va capta, cu siguranţă, atenţia celor mai creativi participanţi, fiind destinată activităţilor de desen şi construcţie de puzzle-uri. La finalul turului, participanţii se vor întâlni şi fotografia alături de mascotele Pisoi, Bufniţă şi Şopi.

Intrarea este gratuită, iar programul expoziţiei este zilnic, între orele 12-20, până pe 5 decembrie.

Expoziţia este amplasată în zona magazinului Pepco şi este recomandată copiilor cu vârsta între 4 şi 9 ani. Pot participa simultan maximum 25 de copii. Părinţii pot supraveghea copiii din afara zonei de joacă. Fiecare tur al expoziţiei începe la fiecare oră fixă a programului şi durează aproximativ 45 de minute.

Accesul este gratuit, pe baza biletului de acces ridicat de la Info Point, prin completarea formularului de înscriere.

Rezervările se pot face, în limita stocului disponibil, la Info Pointul situat în zona expoziţiei. Biletul trebuie ridicat de la Info Point cu cel puţin 15 minute înainte de începerea turului. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: