Lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

„Bibliotecarul infernului” de Constantin Severin

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava invită sucevenii la lansarea cărţii „Bibliotecarul infernului” de Constantin Severin.

Evenimentul va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 13, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei.

Cartea va fi prezentată de Olga Gancevici, Alexandru Ovidiu Vintilă şi Enrique Nogueras (Spania).

Despre romanul ce urmează a fi lansat, Paul Gorban scrie: „Prozator profund, cu o imagistică bogată, cu o tehnică proaspătă care stârneşte interesul lecturii, Constantin Severin aduce în faţa lectorilor săi o poveste captivantă, în care ne putem regăsi fiecare. Obsesiile culturale, cele carnale, cele sociale, precum şi cele mentale ale personajului principal ne fac să trăim cu intensitate fiecare pagină a acestei cărţi, cu atât mai mult cu cât ai mereu senzaţia că din cititor poţi deveni treptat un personaj al romanului. «Bibliotecarul Infernului» este una dintre cele mai tulburătoare cărţi scrisă în ultimii ani în România, iar asta nu face decât să recunoaştem vocaţia autentică a lui Constantin Severin, prozator, poet şi artist vizual pe care istoria literară nu îl mai poate ignora”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: