Alia Shawkat, actriţa care i-a cucerit inima lui Brad Pitt

Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a marcat o perioadă de expectativă în rândul fanilor actorului american, care în ultimul timp a fost văzut la braţul unei colege de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el şi care joacă în serialul „Arrested Development”, relatează online ziarul spaniol AC. La trei ani după un divorţ dureros şi o lungă bătălie în tribunale, se pare că Brad Pitt şi Angelina Jolie au întors pagina.

Mulţi fani urmăresc acum îndeaproape fiecare mişcare a actorului şi orice apropiere a sa de o reprezentantă a sexului frumos. În urmă cu câteva luni, Brad Pitt era văzut în compania creatoarei de bijuterii Sat Hari Khalsa, alături de care schimbase gesturi drăgăstoase şi venise însoţit la prezentarea filmului său „Ad Astra”. De data aceasta, cea aleasă este o colegă de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el, şi alături de care a fost văzut în cel puţin trei ocazii. Prima dată cei doi au fost văzuţi împreună la premiera piesei de teatru, „A Play is a Poem” din Los Angeles, în luna septembrie.

Aliei Shawkat îi place foarte mult arta – chiar a expus unele lucrări ale sale în galerii din diferite oraşe ale lumii – şi muzica, un hobby căruia i se dedică în timpul său liber.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: