Handbal masculin, Divizia A

CSU Suceava s-a impus în duelul cu Magnum Botoşani

> Într-un meci din etapa a IX-a a Seriei A, CSU Suceava – Magnum Botoşani 30-24 (12-10)

 Sala „Dumitru Bernicu” a fost plină, sâmbăta trecută, la meciul dintre CSU Suceava şi Magnum Botoşani, cele mai bune echipe ale Seriei A de handbal masculin. Oaspeţii au avut parte şi de susţinerea unei galerii tinere, în opoziţie oarecum cu echipa deosebit de experimentată pe care au încurajat-o.

Partida a fost deosebit de tensionată în prima repriză în care sucevenii au ratat din toate poziţiile, în timp ce botoşănenii au răspuns în special prin cel mai bun junior sucevean, Claudiu Lăzurcă. În pofida paradelor de excepţie ale unui alt sucevean, Nicolaievici, CSU a intrat în avantaj la cabine, scor 12-10.

În repriza a doua, pe teren nu a existat decât o singură echipă, cea gazdă, prospeţimea şi valoare băncii de rezerve sucevene fiind net superioare botoşănenilor. Cu o altă atitudine şi cu un tonus mai bun, elevii antrenorului Adrian Chiruţ au zburdat pe contraatac şi au câştigat clar în final cu scorul de 30-24. (Foto: ADRIAN POPOVICI)

Rezultate înregistrate în etapa a IX-a:

Poli Iaşi – CSU Galaţi                        24-23

CSU Suceava – Magnum Botoşani       30-24

CSU Târgovişte stă această rundă

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI