Handbal masculin, Divizia A

CSU Suceava vrea ca, de această dată, tinereţea să bată experienţa

> Mâine, de la ora 18.00, sala „Dumitru Bernicu” va găzdui, de la ora 18.00, meciul CSU Suceava – Magnum Botoşani

 După ceva timp, sala „Dumitru Bernicu” va găzdui din nou un meci capabil să aprindă spiritele şi să stârnească patimi. Dacă acum câţiva ani buni se bătea cu unele dintre forţele Europei şi cu cele mai bune echipe din România, de această dată CSU Suceava se va lupta cu foştii ei jucători, sportivi care au cunoscut o parte din glorie sub culorile Bucovinei.

De data asta, „veteranii” noştri ne vor fi adversari într-un meci interesant în faţa publicului care i-a adorat pe vremuri. Confruntarea va fi una clară: experienţă şi versatilitate contra elan şi „şpan”.

„Ştim cu cine vom juca, jucători de marcă care au evoluat mult timp în primul eşalon valoric şi chiar la echipa naţională. Ne-am pregătit bine şi sper să facem faţă cu ajutorul publicului sucevean.

Lipsa noastră de experienţă în meciurile decisive sper că va fi compensată de dorinţa de victorie”, a declarat antrenorul sucevenilor Adrian Chiruţ.

Unul dintre ultimii veniţi la CSU Suceava, Alex Juverdianu, mai „copt” puţin, a ţinut să menţioneze: „Avem nevoie de sprijinul publicului local, care ştiu că este unil grozav. Este o ocazie bună să arătăm de ce suntem capabili. Dacă ne facem jocul nostru, nu poate fi decât o singură echipă învingătoare”.

Etapa a IX-a programează meciurile:

Poli Iaşi – CSU Galaţi

CSU Suceava – Magnum Botoşani

CSU Târgovişte stă această rundă

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: